SkidO-tävlingar i Västerbotten 2017

Skidorienteringen i Västerbotten har planerat sex deltävlingar i VOF-Cup. För skidorienterare i Norrbotten vill vi särskilt uppmärksamma dubbeltävlingen i Skellefteå lördag den 28/1, ett genrep både för tävlande och arrangör för SM i skidO nästa år. Det kan bli ändringar på grund av snöbrist (eller sträng kyla), men så här ser programmet ut:

Söndag 15/1: Umeå OK, medel, VOF-Cup 1

Lördag 28/1: Skellefteå OK, medel + sprint, VOF-Cup 2 och 3

Söndag 12/2: Vännäs OK, VOF-Cup 4

Lördag 25/2: IFK Umeå, VOF-Cup 5

Söndag 19/3: Robertsfors IK, VOF-Cup 6

Idag den 5 januari finns SOK:s två tävlingar på Eventor. Övriga kommer att läggas ut inom ca en vecka. Beslut om UOK:s tävling den 15/1 kommer att genomföras tas söndag kväll den 8/1 (det är ont om snö i Umeåområdet).

Välkommen att anmäla dig och få en häftig skid- och orienteringsupplevelse!

VOF:s skidO-kommitté

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *