Naturpasset Vinter 2019

Naturpasset vinter – Ett sätt att variera skidåkningen och att prova på skidorientering! IFK Umeå och Umeå OK samarbetar för andra året med att hänga ut kontrollskärmar på fyra olika kartor, kontroller som kan ”tas” närhelst det passar var och en. Skärmarna sitter uppe nu och tas inte ned förrän 23:e april.

Också i år finns kontroller utsatta på kartor över Nydala, Carlshem, Röbäck och Stadsliden (Gammlia). Kartorna publiceras på denna sida och kan printas ut utan kostnad. För den som inte har möjlighet till detta, finns kartpaket att hämta på IFK Umeås kansli och hos Team Sportia. De finns tillgängliga där senast tisdag den 5.3.

Notera att skärmarna har reflexkanter, så att de syns också i mörker.

OBS! Vi lottar ut pris bland alla som tar fasta kontroller under tiden fram till 23.4.
Gör så här: Ta minst 5 kontroller på en karta och anteckna kontrollernas nummer och kod (en bokstav som finns på en liten lapp intill skärmen). Det ger en lott. Man kan alltså få 4 lotter om man tar minst 5 kontroller per karta på de fyra kartorna. Maila till naturpassetvinter@gmail.com och rapportera in ditt namn, vilken karta du åkt på och kontrollernas nummer och kod. Vi meddelar via mail vem som vunnit priset!

Ett tips för att slippa hålla kartan i händerna, där man håller i stavarna eller i munnen , är att lägga kartan i en plastficka som man fäster i ett (resår)band runt halsen.

Mer information lämnas av Berndt Stenberg (070 249 55 30), Henrik Lundberg (070 398 05 18) och Mats Klingvall (070 255 23 45)

Lycka till